23 46 60 05 mail@noerreport.com

Susanne Suenson, MPH
– jordemoder og akupunktør

Susanne er indehaver af Noerreport.com akupunktur. Hun er født 1957 og er uddannet akupunktør på Sundhedsvæsenets Akupunkturskole. Herudover er hun sundhedsfagligt uddannet som jordemoder i 1984, er autoriseret af Sundhedsstyrelsen og har blandt andet arbejdet på Hvidovre Hospitals fødeafdeling og på Hjørring Sygehus’ fødeafdeling.

Susanne færdiggjorde sin Master of Public Health (MPH) i 2012 fra Københavns Universitets afdeling for folkesundhedsvidenskab på det sundhedsvidenskabelig fakultet.

Susanne Suenson er tillige uddannet i posturologi (læren om kropsholdningens betydning for sundhed og velbefindende) og  auriculomedicin (læren om anvendelsen af øret til behandling).

Autorisation og RAB

Som jordemoder er Susanne Suenson autoriseret af Sundhedsstyrelsen med autorisations-ID 05 SJB og underlagt styrelsens tilsyn.
Susanne Suenson opfylder betingelserne for alternative behandlere (RAB) og er medlem af de relevante faglige foreninger med krav om efter- og videreuddannelse.

 

Man kan gøre meget selv

Læs om akupunktur, graviditet, ivf og kost på bloggen Akupunktur København >

Sundhedsordninger og forsikringer

Du kan benytte sundhedsordninger og forsikringer. Du betaler i klinikken og sender selv regningen til forsikringsselskabet. Klinikken afregner tilskud direkte med Sygeforsikringen Danmark, PFA Sundhedssikring og PFA Helbredssikring.

Susanne Suenson

MPH – akupunktør og jordemoder

Noerreport.com akupunktur

Klinikken ligger i Rømersgade 23 st.tv. København, i rolige omgivelser, men kun 150 m fra Nørreport S-togs- og metrostation.

Der er gode parkeringsforhold på Israels Plads.

Kontakt Susanne

Noerreport.com akupunktur
Susanne Suenson, MPH
akupunktør og jordemoder

Rømersgade 23 - 1362 København K

mail@noerreport.com
23 46 60 05

Åbningstider

Mandag til fredag 8-18 samt efter aftale

Tidsbestilling på
tlf. 23 46 60 05
ml. 08.00 og 18.00

Behandlingens varighed

Regn med, at en akupunkturbehandling tager ca. 60 minutter.

Første behandling tager ca. 1 1/2 til 2 timer.