Akupunktur

Akupunktur går ud på at flytte rundt på kroppens energi med nåle, lyspåvirkning eller tryk. Udgangspunktet er en analyse af symptomerne i forhold til kroppens og psykens tilstand.

Mere om Akupunktur >

Posturologi

Kroppen holder sig oprejst og i balance ved hjernens samarbejde med musklerne. Hvis det ikke virker, bliver man skæv og får hovedpine og slid i ryg og hofter mm. Men det kan behandles.

Mere om Posturologi >

Øreakupunktur

Fra øret til hjernen og ud i kroppen – det er den korte forklaring på den behandlingsform, som kaldes fransk øreakupunktur (eller auriculomedicin, fordi øre hedder auriculum på latin).

Mere om Øreakupunktur >

Fødevaretest

Fødevareintolerance er, når kroppen reagerer negativt på den mad, du spiser. Det er du nødt til at få undersøgt, for det skal der gøres noget ved.

Mere om Fødevaretest >

Søg viden hos videnskaben

Hvis du er interesseret i at lære grundlaget for behandlingsteknikkerne i Noerreport.com nærmere at kende, kan du finde mere på Google Scholar. Det er en søgemaskine, der gennemgår videnskabelig litteratur. Du kan også finde god viden hos Vidensrådet for Forebyggelse og i Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Google Scholar >

Brug søgefeltet til selv at søge. Det giver flest resultater at søge på engelsk – men prøv dig frem.

Vidensrådet for forebyggelse >

Rapporter om sundhed som er seriøse og til at forstå